Ny blogg

Bosse HultqvistReflektion, UncategorizedLeave a Comment

Min blogg är mitt sätt att reflektera öppet om ledarskap. Jag möter dagligen människor i olika situationer och världar där jag får mängder av intryck och funderingar. Alla ledare, ja jag menar alla, som jag möter i mitt jobb får ett råd av mig och det är att dagligen reflektera över ”hur har min dag sett ut” – vad har jag upplevt, sett, hört och känt. I varje reflektion så finns det alltid något att lära och ta med mig till nästa dag.

Som en god förebild så reflektera jag också dagligen över hur min dag har sett ut och avsikten med min blogg är att jag ska på ett öppet och generöst sätt dela med mig av mina reflektioner om ledarskap och vad dessa reflektioner ger för tankar om ledarskapets betydelse.

Avsikten är att minst en gång per vecka fylla på med olika reflektioner samt några gånger per månad skriva om goda exempel och vad som för mig just nu är ett aktuellt tema om ledarskap.

Jag vill att min blogg ska bli en kommunicerande och lärande blogg så jag ser gärna att ni som läsare kommenterar mina reflektioner och tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *