Värdegrundsladda ditt ledarskap

Bosse HultqvistInbjudanLeave a Comment

People leave companies because of values and managers

Ledarskap är betydande, Sverige och världen behöver ledare som vill och vågar vara ledare utifrån en äkta vilja att se, utveckla och inspirera människor så att verksamheten utvecklas funktionellt och framgångsrikt.

För att människor ska känna inspiration och utvecklas på arbetsplatsen måste de känna trygghet till sin ledare, en ledare som gör saker och ting begripligt och meningsfullt.

Tryggheten i ledarskapet kommer genom ledare som är äkta och ärliga i sitt ledarskap och som vågar stå upp för och drivs av sina vitala värden i stället för att de drivs av rädsla och själviskhet.

Vill du utveckla och värdegrundsladda ditt ledarskap är du välkommen till något av våren 2018 års utvecklingsprogram för ledare i att Värdegrundsladda ditt ledarskap.

Programmet vänder sig till dig som är satt att leda andra människor, som vill utveckla ditt ledarskap och som vill bli tryggare i ditt ledarskap.

Programmet ger dig en möjlighet att stanna upp och reflektera runt ditt ledarskap. Det ger dig möjlighet till en djupare insikt om dig själv och din inre ledare d.v.s. dina inre vitala värden.

Syftet med utvecklingsprogrammet är att du ska få insikt om vikten av att drivas och leva dina vitala värden i ditt ledarskap, få möjlighet att reflektera, utveckla och ladda ditt ledarskap med dina vitala värden samt få klart för dig vad som kan få dig att släppa dina värden och drivas av dina rädslor och din själviskhet.

Programmet är först en heldag med teorier, egna övningar och reflektioner samt därpå två individuella coaching- och utvecklingstillfällen à 2 timmar inom de efterföljande 3-5 veckorna.

Utbildningsplatsen är Ersta konferens och hotell, Stockholm. All information om utbildningsomgångar, tider, priser etc. läser du om på www.motesplatsenab.se. Här gör du också din anmälan.

Välkommen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *